Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/10481
Title: ВИДИ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ
Authors: Кравець, Ігор Петрович
Клим’юк, Ілля
Keywords: електрична мережа, електричне навантаження, силовий трансформатор, струм, потужність, навантаження, трансформатор, напруга, енергосистема.
Issue Date: 2022
Publisher: Збірник наукових праць ХVІI Міжнародної науково- практичної конференції молодих вчених, курсантів та студентів «Проблеми та перспективи розвитку системи безпеки життєдіяльності»
Abstract: Електрична мережа є важливою складовою енергосистеми. Сучасна енергосистема України складається з електростанцій і підстанцій, ліній електропередач і споживачів, які майже одночасно інтегровані у виробництво, передачу, розподіл та використання електричної енергії. Зауважимо, що будівництво повітряних ліній для електропостачання є єдиним найбільш розумним способом. Джерелами енергії в енергосистемах є електростанції, призначені для перетворення механічної, теплової, ядерної та інших видів енергії в електричну. Основними джерелами енергії на електростанції є викопне паливо, атомна енергія, енергія для руху води в річках, океанах і океанах, енергія вітру, сонця, геотермальна енергія тощо.
URI: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/10481
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_ан_Клим'юк_Ел_мережі.docx520.45 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.