Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/10931
Title: ЕКОЛОГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ У ПОВОДЖЕННІ ІЗ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ: ПРОГНОЗУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ СИТУАЦІЇ
Authors: Попович, Василь Васильович
Keywords: екологістика, сміттєзвалище, побутові відходи
Issue Date: 2021
Publisher: СПОЛОМ
Citation: Попович В. В., Делятинчук А. І., Попович Н. П., Мальований М. С. 2021. Екологічний менеджмент у поводженні із побутовими відходами на регіональному рівні: прогнозування екологічної ситуації. Львів: СПОЛОМ. 210 с.
Abstract: Подано дослідження екологічно безпечного збору, транспортування, та знешкодження твердих побутових відходів і основним складовим екологічного менеджменту поводження із побутовими відходами на регіональному рівні, аналізу системи заходів з метою підвищення ефективності функціонування існуючих підходів поводження з побутовими відходами. Вивчення особливостей екологічного менеджменту поводження із відходами на регіональному рівні, дослідження ефективності експлуатації рухомого складу, підвищення ефективності функціонування логістичних систем поводження із відходами, встановлення рівнів екологічної небезпеки дають змогу запровадити новітні форми поводження із відходами та сприятимуть підвищенню екологічної безпеки регіону. Для науковців, що працюють в галузі поводження з побутовими відходами.
URI: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/10931
ISBN: 978-966-919-732-0
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MAKET.pdf7.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.