Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/11333
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтаніславчук, Оксана Володимирівна-
dc.contributor.authorЧернявка, Віта-
dc.contributor.authorЗагребельна, Діана-
dc.date.accessioned2022-12-07T09:42:51Z-
dc.date.available2022-12-07T09:42:51Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/11333-
dc.language.isouaen_US
dc.relation.ispartofseriesОхорона праці: освіта і практика. Проблеми та перспективи розвитку охорони праці: Зб. наук. праць ІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції викладачів та фахівців–практиків «Охорона праці: освіта і практика» та ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції курсантів, студентів, аспірантів та ад’юнктів «Проблеми та перспективи розвитку охорони праці». Львів – 2022. – С. 94-96;-
dc.titleПокращення ергономічності деяких робочих місць у кондитерському виробництвіen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf1.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.