Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/13436
Title: СТАН ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ ХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО– ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ КУРСАНТІВ, СТУДЕНТІВ, АСПІРАНТІВ ТА АД’ЮНКТІВ «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОХОРО НИ ПРАЦІ» ТА ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО–ПРАКТИЧНОЇ КОН ФЕРЕНЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ ТА ФАХІВЦІВ–ПРАКТИКІВ «ОХОРОНА ПРАЦІ: ОСВІТА І ПРАКТИКА»
Authors: Мірус, Олександр Львович
Keywords: царя СОЛОМОН, навчання, відкритий лист
Issue Date: 2023
Publisher: LSULS
Citation: Мірус. О.Л., СТАН ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ ХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО– ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ КУРСАНТІВ, СТУДЕНТІВ, АСПІРАНТІВ ТА АД’ЮНКТІВ «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОХОРО НИ ПРАЦІ» ТА ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО–ПРАКТИЧНОЇ КОН ФЕРЕНЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ ТА ФАХІВЦІВ–ПРАКТИКІВ «ОХОРОНА ПРАЦІ: ОСВІТА І ПРАКТИКА» Охорона праці: освіта і практика. Проблеми та перспективи розвитку охорони праці: Зб. наук. праць ІІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції викладачів та фахівців–практиків та ХІIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції курсантів, студентів, аспірантів та ад’юнктів. – Львів: ЛДУ БЖД, 2023. – С.9-22
Abstract: В одній із заповідей царя СОЛОМОНА, мудрість яких перевірена тисячо літтями, сказано: «Всякому свій час і час всякій справі під небесами. Час наро дитися і час помирати. Час руйнувати і час будувати. Час розкидати каміння і час збирати каміння. Час мовчати і час говорити». Для того, щоб усім була зрозуміла логіка подій і рішень, які приймалися, та листів, які скеровувались у відповідні інстанції, необхідно зробити невеликий екскурс в недалеке минуле.
URI: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/13436
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник Конференція ОП 2023_29.05-сторінки 9-22.pdf3.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.