Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/14006
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Саламін, Надія Андріївна | - |
dc.contributor.author | Пшець, Дмитро | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-19T16:04:10Z | - |
dc.date.available | 2024-10-19T16:04:10Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/14006 | - |
dc.description.abstract | Пшець Д., Саламін Н. Роль і місце англомовної комунікативної компетентності фахівців сфери охорони праці Проблеми та перспективи розвитку системи безпеки життєдіяльності: Зб. наук. праць Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, курсантів та студентів. – Львів: ЛДУ БЖД, 2024. – с.725 – 729 URL:https://indico.ldubgd.edu.ua/event/43/attachments/588/805/%D0%97%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA%20%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97.pdf | en_US |
dc.subject | науково-технічний прогрес | en_US |
dc.subject | глобалізація | en_US |
dc.subject | міжнародне співробітництво | en_US |
dc.subject | англомовна професійна та комунікативна компетентність | en_US |
dc.subject | безпека праці | en_US |
dc.subject | ефективне спілкування | en_US |
dc.subject | мовний бар'єр | en_US |
dc.subject | scientific and technological progress | en_US |
dc.subject | globalization | en_US |
dc.subject | international cooperation | en_US |
dc.subject | English-language professional and communicative competence | en_US |
dc.subject | labour safety | en_US |
dc.subject | effective communication | en_US |
dc.subject | language barrier | en_US |
dc.title | Роль і місце англомовної комунікативної компетентності фахівців сфери охорони праці | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | 2024 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Пшець, Саламін.pdf | 910.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.