Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/1913
Title: Експериментальне дослідження підвищення вогнезахисту металевих конструкцій вермикуліто-силікатними плитами
Authors: Лоїк, Василь Богданович
Лазаренко, Олександр Вікторович
Keywords: вермикуліто-силікатні плити, вогнестійкість, вогнезахисний ефект, фазові перетворення, металеві будівельні конструкції, група горючості.
Issue Date: 1-Dec-2015
Abstract: Запропоновано використання вермикуліто-силікатних плит для підвищення вогнезахисту металевих будівельних конструкцій. На основі проведеного експерименту виявлено що вермикуліто-силікатні плити є негорючими. Проведена оцінка вогнезахисного ефекту вермикуліто-силікатних плит за рахунок хімічних процесів які відбуваються у вермикуліті. Проаналізовано вогнезахисний ефект з визначенням вогнестійкості внаслідок впливу стандартного температурного режиму пожежі. Експериментально визначено вогнестійкість плити за втратою теплоізоляційної здатності а також процеси та фазові перетворення які проходять у вермикуліто-силікатній плиті під час нагрівання.
Description: Запропоновано використання вермикуліто-силікатних плит для підвищення вогнезахисту металевих будівельних конструкцій. На основі проведеного експерименту виявлено що вермикуліто-силікатні плити є негорючими. Проведена оцінка вогнезахисного ефекту вермикуліто-силікатних плит за рахунок хімічних процесів які відбуваються у вермикуліті. Проаналізовано вогнезахисний ефект з визначенням вогнестійкості внаслідок впливу стандартного температурного режиму пожежі. Експериментально визначено вогнестійкість плити за втратою теплоізоляційної здатності а також процеси та фазові перетворення які проходять у вермикуліто-силікатній плиті під час нагрівання.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1913
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lazarenko_Loik.pdfрезультати експериментів240.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.