Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/2486
Title: Загальна екологія. Методичні вказівки до виконання курсової роботи для курсантів та студентів напряму підготовки 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»
Authors: Карабин, В.В.
Keywords: екологічна безпека
екологія
біоіндикація
флуктуарна асиметрія
Betula platyphylla
Betula pendula
Issue Date: 2013
Publisher: ЛДУ БЖД
Citation: Загальна екологія. Методичні вказівки до виконання курсової роботи для курсантів та студентів напряму підготовки 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Карабин В.В. – Львів: Вид-во ЛДУ БЖД, 2013. –36 с.
Abstract: Метою курсової роботи є закріплення, поглиблення та узагальнення теоретичних знань, одержаних під час аудиторних занять, формування вмінь здійснення самостійних наукових досліджень. Головні завдання курсової роботи: • поглиблення та розширення знань з навчальної дисципліни “Загальна екологія”; • розвиток умінь і навичок, оволодіння методологією самостійних досліджень; • формування культури написання наукового тексту з викладом результатів дослідження, оформленням фактичного матеріалу у таблицях, схемах, рисунках; засвоєння етичних норм використання різних джерел інформації та посилань на них; • оволодіння нормами привселюдного захисту результатів власного наукового дослідження, коректного використання системи доказів у публічній науковій дискусії.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2486
Appears in Collections:-2016
... - 2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТ ВКАЗІВКИ КУРСОВА Екологія 2013.pdf1.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.