Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/2750
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Завада, О.П. | - |
dc.contributor.author | Мартин, О.М. | - |
dc.date.accessioned | 2016-10-22T10:57:11Z | - |
dc.date.available | 2016-10-22T10:57:11Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2750 | - |
dc.publisher | Стратегія збалансованого використання економічного, технологічного та ресурсного потенціалу країни: зб. наук. праць міжн. наук.-практ. Інтернет-конф., 4-5червня 2015 року (ПДАТУ, м. Кам’янець-Подільський). – Тернопіль : Крок, 2015. – С. 176-178 | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність, індекси економічного розвитку, конкурентоспроможність підприємтсв харчової промисловості | uk |
dc.title | Аналіз конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості | uk |
Appears in Collections: | 2015 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Аналіз конкурентоспроможності підприємств _06_2015.pdf | 4.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.