Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/3385
Title: Засоби оперативного управління діяльністю підрозділів ДСНС з використанням ІТ-технологій на базі геоінформаційного комплексу
Authors: Рак, Т Є
Рудик Юрій Іванович
Issue Date: 2015
Publisher: АСВ, Львів
Citation: Науково-практична конференція «Перспективи розвитку автоматизованих систем управління військами та геоінформаційних систем», АСВ, Львів, “Засоби оперативного управління діяльністю підрозділів ДСНС з використанням ІТ-технологій на базі геоінформаційного комплексу” – Т.Є. Рак, Ю.І. Рудик, А.Ю. Рудик – збірник матеріалів науково-практичної конференції 29 січня 2015р. – C. 267- 270.
Abstract: Використовуючи єдину базу даних система геопорталу надає можливість формувати базу даних об’єктів у вигляді тематичних карт на фоні картографічної основи, зокрема: лінійних, площинних, точкових, 3D моделей будинків і територій. За об’єктами (наприклад: висотний будинок, будівля з масовим перебуванням людей, ПНО, ОПН та ін.) може бути закріплена інформація будь-якого типу (картки пожежогасіння, ПЛАСи, оперативно-тактична характеристика будівель та ін.). Закріплена інформація може бути текстова, графічна, відео та аудіо. 3D моделювання місцевості дозволяє віртуально оглянути об’єкт. Таким чином, система геопорталу дозволяє особі, що приймає рішення, комплексно оцінити обстановку, як під час слідування, так і в ході запобігання та ліквідації надзвичайної ситуації, що дозволить підвищити ефективність рятувальних заходів.
URI: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/3385
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rak.pdf73.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.