Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/4605
Title: Дослідження та розробка алгоритмів використання «хмарних сервісів» для оптимізації електронного документообігу в підрозділах ДСНС України
Authors: Антонов, А. О.
Бурак, Назарій Євгенович
Keywords: комп'ютерні науки
Issue Date: 2018
Publisher: Львівський державний університет безпеки життєдіяльності
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота спрямована на дослідження шляхів розвитку та впровадження системи електронного документообігу на основі засобів «хмарних сервісів» в структурні підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Проведено аналіз стану використання сучасних засобів інформаційних технологій для автоматизації діяльності організацій у галузі документообігу. Проаналізовано стан готовності структурних підрозділів ДСНС України до впровадження системи електронного документообігу у діяльність. Обґрунтовано доцільність використання засобів «хмарних технологій» в даних системах для оптимізації організації роботи підрозділів ДСНС України. Розроблено алгоритм впровадження системи організації електронного документообігу з інтегрованими засобами «хмарних сервісів» в організаційну систему документообігу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.
Description: Антонов А.О. «Дослідження та розробка алгоритмів використання «хмарних сервісів» для оптимізації електронного документообігу в підрозділах ДСНС України». Дипломна робота за спеціальністю 122 “Комп’ютерні науки та інформаційні технології” складається з текстової частини, що містить 4 розділи, 77 с., 13 рис., 3 табл., 35 джерел.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4605
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Antonov A. O..pdfМагістерська дипломна робота193.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.