Березенський Руслан Володимирович - Моделі та методи управління проектами інформатизації автотранспортного господарства військових формувань та правоохоронних органів Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Моделі та методи управління проектами інформатизації автотранспортного господарства військових формувань та правоохоронних органівБерезенський, Р. В.
2019Відгук д.т.н., професора Колеснікової К. В. на дисераційну роботу Березенського Р. В. за темою: "Моделі та методи управління проектами інформатизації автотранспортного господарства військових формувань та правоохоронних органів"Колеснікова, К. В.
2019Відгук д.т.н., доцента Данченко О. Б. на дисераційну роботу Березенського Р. В. за темою: "Моделі та методи управління проектами інформатизації автотранспортного господарства військових формувань та правоохоронних органів"Данченко, О. Б.
2019-01-28Моделі та методи управління проектами інформатизації автотранспортного господарства військових формувань та правоохоронних органівБерезенський, Руслан Володимирович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 4 of 4