Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/5930
Title: Інтеграція новаційного методу мобільного навчання в освітні проекти підготовки розробників програмного забезпечення
Authors: Придатко, Олександр Володимирович
Придатко, Валентин Володимирович
Борзов, Юрій Олексійович
Дзень, Віталій Євгенович
Keywords: освітній проект, програмування, мобільне навчання, новаційні технології, якість
Issue Date: 2018
Publisher: Львівський державний університет безпеки життєдіяльності
Citation: Придатко О. В. Інтеграція новаційного методу мобільного навчання в освітні проекти підготовки розробників програмного забезпечення / О. В. Придатко, В. В. Придатко, Ю. О. Борзов, В. Є. Дзень // Вісник ЛДУБЖД: Зб. наук. праць. Львів: ЛДУ БЖД, 2018. – №18. – С.70-80.
Series/Report no.: №18;
Abstract: В статті окреслено проблему організації мобільного доступу до практичної складової навчального контенту в освітніх проектах підготовки інженерів-програмістів. Для вирішення окресленої проблеми запропоновано концептуально нову технологію формування якості продукту освітнього проекту, яка полягає у впорядкуванні деструктурованого коду програми із можливістю мобільного доступу до навчального контенту. Суть технології полягає в інтеграції в освітнє середовище додаткових компонентів, які полягають у використанні розробленого мобільного додатка стейкхолдерами проекту. Розроблене програмне забезпечення передбачає адміністративний доступ для завантаження завдання залежно від тематики заняття та визначення параметрів його виконання. До основних параметрів виконання завдання віднесено лімітування часу його виконання та вибір способу рандомізації коду. Описано особливості застосування розробленого додатка з адміністративним та користувацьким інтерфейсом в освітніх проектах підготовки інженерів-програмістів, а також особливості автоматизації процедури перевірки виконаних завдань. В другій частині роботи проведено дослідження ефективності декларованої технології формування якості продукту освітнього проекту шляхом її впровадження в освітнє середовище та спостереження за змінами показника якості. На основі результатів спостереження, використовуючи загальновідомі методи математичної статистки, проведено прогнозування ймовірної якості продукту освітнього проекту за умови класичного та новаційного підходу до процесу її формування.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/5930
ISSN: 2078-4643
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
document.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.