Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/6258
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГембара Т., ,Бородін І.-
dc.date.accessioned2019-12-26T22:14:53Z-
dc.date.available2019-12-26T22:14:53Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/6258-
dc.description.abstractНа основі диференціальних рівнянь розвитку мікрофлори здійснено математичне моделювання впливутепловрї обробки для мікробіологічної безпеки продуктівuk
dc.subjectБезпека, харчові продукти, мікрофлора, диференціальні рівнянняuk
dc.titleМатематичне моделювання теплової обробки для мікробіологічної безпеки продуктівuk
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник Всеукр.н.с.к..pdf3.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.