Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/6259
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГембара Т., Моренюк Р.-
dc.date.accessioned2019-12-26T22:20:06Z-
dc.date.available2019-12-26T22:20:06Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/6259-
dc.description.abstractРозроблена інтегральна оцінка мікробіологічної безпеки за законом Арреніуса при термообробці харчових продуктів за видами мікрофлори та відповідними енергіями активації.uk
dc.subjectМікрофлора, диференціальні рівняння, закон Арреніуса, енергія активації.uk
dc.titleІнтегральна оцінка мікробіологічної безпеки за законом Арреніусаuk
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник Всеукр.н.с.к..pdfЗбірник статей.3.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.