Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/9138
Title: ВИКОРИСТАННЯ ІНСТРУМЕНТАРІЮ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ МОТИВАЦІЇ СТУДЕНТА ДО НАВЧАННЯ У ФОРМАТІ ЗМІШАНОЇ ОСВІТИ
Authors: Смотр, Ольга Олексіївна
Рашкевич, Марія
Головатий, Роман Русланович
Мечус, Христина
Keywords: інформаційні технології, інформатизація освіти, гейміфікація, мотивація, Edtech
Issue Date: Nov-2021
Publisher: ЛДУ БЖД
Citation: Смотр О.О. Використання інструментарію інформаційних технологій для підвищення мотивації студента до навчання у форматі змішаної освіти / О. Смотр, М. Рашкевич, P. Головатий, Х. Мечус // Інформаційно-комунікаційні технології в сучасній освіті: досвід, проблеми, перспективи : Збірник наукових праць. Випуск 6. / За ред. М. С. Коваля, Н. Г. Ничкало. – Львів : ЛДУ БЖД, 2021.
Abstract: У роботі систематизовано теоретичні дослідження проблеми мотивації студентів до навчання у форматі змішаної (дистанційної та онлайн) освіти в умовах пандемії COVID-19, розглянуто можливість використання сучасного інструментарію інформаційно-телекомунікаційних технологій в сфері освіти з метою підвищення мотивації зацікавленості студента до навчального процесу та стабілізації процесу його самоорганізації та самоконтролю в умовах онлайн освіти. The paper systematizes theoretical studies of students' motivation to study in the format of mixed (distance and online) education in Pandemic time, considers the possibility of using information technology tools in education to increase student interest in the educational process and stabilize the process of self-organization and self-control in online education.
URI: http://sci.ldubgd.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9138
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rashkevych_Smotr-ЛДУ_БЖД.pdf341.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.