Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/9825
Title: Забезпечення національної стійкості, шляхом запровадження системи оцінювання ризиків виникнення надзвичайних ситуацій
Authors: Гаврись, Андрій Петрович
Філіппова, Вікторія
Keywords: цивільна безпека
ризик
Issue Date: 2022
Citation: 1.Указ Президента України від 26 березня 1999р. «Про Концепцію захисту населення і територій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій» 2. Указ Президента України від 26 травня 2020 р. № 203 «Про Річну національну програму під егідою Комісії Україна - НАТО на 2020 рік». 3.Резнікова О. О. Національні системи оцінювання ризиків і загроз: кращі світові практики, нові можливості для України / О. О. Резнікова, К. Є. Войтовський, А. В. Лепіхов // Аналітична доповідь. – Київ: НІСД. – 2020. – 84 с. 4. Стародуб Ю.П. Структура та методологія управління ризиками надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру / Ю.П. Стародуб, А.П. Гаврись, Я.І. Федюк // Управління проектами і розвиток виробництва: Збірник наукових праць. – Луганськ, 2014. –№1(49). – С. 25–32. 5. Гаврись А.П. Створення карт ризиків виникнення надзвичайних ситуацій, як ефективний спосіб інформування населення про загрози / А.П. Гаврись, М.В. Шинкаренко // Матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених, студентів та курсантів «Інформаційна безпека та інформаційні технології». – ЛДУ БЖД. – Львів. – 2021. – с. 113-114.
Abstract: Проблема сьогодення полягає в тому, що кількість виникнення надзвичайних ситуації із кожним роком зростає, що призводить до непередбачуваних наслідків. Тому забезпечення безпечного середовища для населення – одне з найактуальніших питань. Для передбачення таких ситуацій, в розвинених країнах світу запроваджують системи оцінювання ризиків виникнення надзвичайних ситуації, які дозволяють попередити про можливе назрівання ризиків і загроз, а також своєчасно вжити заходів, для зменшення наслідків від них.
URI: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/9825
Appears in Collections:2022



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.