Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/13414
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Юлія Валеріївна-
dc.contributor.authorШліхта, Ольга Олегівна-
dc.contributor.authorБабаджанова, Ольга Федорівна-
dc.date.accessioned2024-03-27T13:07:58Z-
dc.date.available2024-03-27T13:07:58Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/13414-
dc.description.abstractЛікеро-горілчана галузь України є однією з найбільш розвинутих. Лікеро-горілчані напої повинні виготовлятися без відхилень від технології та з ретельним контролем безпеки та якості. Більшу частину напоїв складає вода, підготовка якої пов'язана з дотриманням значної кількості спеціальних нормативних вимог. Розглянута схема водопідготовки працює на більшості українських виробництв напоїв, забезпечуючи найвищу якість вітчизняних продуктів та їхню конкурентоспроможність на внутрішньому та зовнішньому ринках.en_US
dc.language.isouaen_US
dc.subjectлікеро-горілчані напої, вода, підготовка води, безпекаen_US
dc.titleВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ВОДИ ДЛЯ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИХ НАПОЇВen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:2023



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.