Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/3086
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Станіславчук, Оксана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Цуркан, О.В. | - |
dc.contributor.author | Герасимов, О.О. | - |
dc.contributor.author | Полєвода, О.А. | - |
dc.contributor.author | Римар, Т.І. | - |
dc.date.accessioned | 2016-11-28T17:03:39Z | - |
dc.date.available | 2016-11-28T17:03:39Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3086 | - |
dc.publisher | Наукові праці Національного університету харчових технологій. Том 21, № 2 (2015) – C. 151-159. | uk |
dc.title | Узагальнення кінетики 1-го періоду фільтраційного зневоднення свіжоочищеного насіння гарбуза з вібраційно-пневматичною активацією | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | 2015 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.