Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/6039Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Руденко, Лариса Анатоліївна | - |
| dc.contributor.author | Замфереско, Олена Вікторівна | - |
| dc.date.accessioned | 2019-11-22T13:27:01Z | - |
| dc.date.available | 2019-11-22T13:27:01Z | - |
| dc.date.issued | 2019-10-17 | - |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6039 | - |
| dc.publisher | НТУ «ХПІ» | uk |
| dc.title | Характеристика когнітивного компонента підприємницької компетентності майстрів ресторанного обслуговування | uk |
| dc.title.alternative | Психологічний інструментарій розвитку лідерського потенціалу сучасної молоді: теорія і практика: матеріали V наук.-практ. конф. | uk |
| dc.type | Article | uk |
| Appears in Collections: | 2019 | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Харків_Лідерство.pdf | тези конференції | 406.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.