Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/6258| Title: | Математичне моделювання теплової обробки для мікробіологічної безпеки продуктів |
| Authors: | Гембара Т., ,Бородін І. |
| Keywords: | Безпека, харчові продукти, мікрофлора, диференціальні рівняння |
| Issue Date: | 2019 |
| Abstract: | На основі диференціальних рівнянь розвитку мікрофлори здійснено математичне моделювання впливутепловрї обробки для мікробіологічної безпеки продуктів |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6258 |
| Appears in Collections: | 2019 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник Всеукр.н.с.к..pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.