Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/6458
Title: | Система контролю якості продукції м’ясопереробних підприємств України: проблеми та шляхи їх вирішення |
Authors: | Стеців, Ігор Ігорович |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Стеців І.С., Стеців І.І. Система контролю якості продукції м’ясопереробних підприємств України: проблеми та шляхи їх вирішення. НВ ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Сільськогосподарські науки, 2019, 21(90), С. 113-120. |
Series/Report no.: | Серія: Сільськогосподарські науки;21(90) |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6458 |
Appears in Collections: | 2019 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
3729-Article Text-6146-1-10-20190627.pdf | 483.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.