Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/11333
Title: Покращення ергономічності деяких робочих місць у кондитерському виробництві
Authors: Станіславчук, Оксана Володимирівна
Чернявка, Віта
Загребельна, Діана
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Охорона праці: освіта і практика. Проблеми та перспективи розвитку охорони праці: Зб. наук. праць ІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції викладачів та фахівців–практиків «Охорона праці: освіта і практика» та ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції курсантів, студентів, аспірантів та ад’юнктів «Проблеми та перспективи розвитку охорони праці». Львів – 2022. – С. 94-96;
URI: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/11333
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf1.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.