Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/1165| Title: | Застосування генетично модифікованих організмів у харчовій промисловості та їх вплив на людину |
| Authors: | Стокалюк, Олег Володимирович |
| Keywords: | ГМО цукровий буряк негативний вплив екологічна безпека харчова промисловість |
| Issue Date: | 2015 |
| Publisher: | Новітні науково-технічні рішення в харчовій промисловості.-Львів:СПОЛОМ, 2015.- С.76-84. |
| Abstract: | В Україні є ряд сільськогосподарських культур,які є генетично модифікованими. Це культури, які вирощуються промисловим шляхом, а саме кукурудза, соя, рапс та цукровий буряк. |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1165 |
| Appears in Collections: | 2015 2015 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.