Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/1165
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтокалюк, Олег Володимирович-
dc.date.accessioned2016-02-26T21:17:39Z-
dc.date.available2016-02-26T21:17:39Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1165-
dc.description.abstractВ Україні є ряд сільськогосподарських культур,які є генетично модифікованими. Це культури, які вирощуються промисловим шляхом, а саме кукурудза, соя, рапс та цукровий буряк.uk
dc.publisherНовітні науково-технічні рішення в харчовій промисловості.-Львів:СПОЛОМ, 2015.- С.76-84.uk
dc.subjectГМОuk
dc.subjectцукровий бурякuk
dc.subjectнегативний впливuk
dc.subjectекологічна безпекаuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.titleЗастосування генетично модифікованих організмів у харчовій промисловості та їх вплив на людинуuk
Appears in Collections:2015
2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4_Kon.pdf3.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.