Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/1165
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стокалюк, Олег Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-26T21:17:39Z | - |
dc.date.available | 2016-02-26T21:17:39Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1165 | - |
dc.description.abstract | В Україні є ряд сільськогосподарських культур,які є генетично модифікованими. Це культури, які вирощуються промисловим шляхом, а саме кукурудза, соя, рапс та цукровий буряк. | uk |
dc.publisher | Новітні науково-технічні рішення в харчовій промисловості.-Львів:СПОЛОМ, 2015.- С.76-84. | uk |
dc.subject | ГМО | uk |
dc.subject | цукровий буряк | uk |
dc.subject | негативний вплив | uk |
dc.subject | екологічна безпека | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.title | Застосування генетично модифікованих організмів у харчовій промисловості та їх вплив на людину | uk |
Appears in Collections: | 2015 2015 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.