Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/1165
Title: Застосування генетично модифікованих організмів у харчовій промисловості та їх вплив на людину
Authors: Стокалюк, Олег Володимирович
Keywords: ГМО
цукровий буряк
негативний вплив
екологічна безпека
харчова промисловість
Issue Date: 2015
Publisher: Новітні науково-технічні рішення в харчовій промисловості.-Львів:СПОЛОМ, 2015.- С.76-84.
Abstract: В Україні є ряд сільськогосподарських культур,які є генетично модифікованими. Це культури, які вирощуються промисловим шляхом, а саме кукурудза, соя, рапс та цукровий буряк.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1165
Appears in Collections:2015
2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4_Kon.pdf3.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.