Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/13414
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Юлія Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Шліхта, Ольга Олегівна | - |
dc.contributor.author | Бабаджанова, Ольга Федорівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-27T13:07:58Z | - |
dc.date.available | 2024-03-27T13:07:58Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/13414 | - |
dc.description.abstract | Лікеро-горілчана галузь України є однією з найбільш розвинутих. Лікеро-горілчані напої повинні виготовлятися без відхилень від технології та з ретельним контролем безпеки та якості. Більшу частину напоїв складає вода, підготовка якої пов'язана з дотриманням значної кількості спеціальних нормативних вимог. Розглянута схема водопідготовки працює на більшості українських виробництв напоїв, забезпечуючи найвищу якість вітчизняних продуктів та їхню конкурентоспроможність на внутрішньому та зовнішньому ринках. | en_US |
dc.language.iso | ua | en_US |
dc.subject | лікеро-горілчані напої, вода, підготовка води, безпека | en_US |
dc.title | ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ВОДИ ДЛЯ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИХ НАПОЇВ | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | 2023 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ВОДИ ДЛЯ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИХ НАПОЇВ.pdf | 2.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.