Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/13414
Title: ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ВОДИ ДЛЯ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНИХ НАПОЇВ
Authors: Павлюк, Юлія Валеріївна
Шліхта, Ольга Олегівна
Бабаджанова, Ольга Федорівна
Keywords: лікеро-горілчані напої, вода, підготовка води, безпека
Issue Date: 2023
Abstract: Лікеро-горілчана галузь України є однією з найбільш розвинутих. Лікеро-горілчані напої повинні виготовлятися без відхилень від технології та з ретельним контролем безпеки та якості. Більшу частину напоїв складає вода, підготовка якої пов'язана з дотриманням значної кількості спеціальних нормативних вимог. Розглянута схема водопідготовки працює на більшості українських виробництв напоїв, забезпечуючи найвищу якість вітчизняних продуктів та їхню конкурентоспроможність на внутрішньому та зовнішньому ринках.
URI: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/13414
Appears in Collections:2023



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.