Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/3086
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтаніславчук, Оксана Володимирівна-
dc.contributor.authorЦуркан, О.В.-
dc.contributor.authorГерасимов, О.О.-
dc.contributor.authorПолєвода, О.А.-
dc.contributor.authorРимар, Т.І.-
dc.date.accessioned2016-11-28T17:03:39Z-
dc.date.available2016-11-28T17:03:39Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3086-
dc.publisherНаукові праці Національного університету харчових технологій. Том 21, № 2 (2015) – C. 151-159.uk
dc.titleУзагальнення кінетики 1-го періоду фільтраційного зневоднення свіжоочищеного насіння гарбуза з вібраційно-пневматичною активацієюuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf275.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.