Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/4779
Title: Естетизація навчально-виховного середовища як одна з умов удосконалення професійної підготовки майбутніх фахівців
Authors: Вдович, Світлана Михайлівна
Keywords: естетизація, естетичне виховання, естетичний розвиток особистості, навчальне середовище, професійна підготовка, навчально-виховний процес.
Issue Date: 25-Apr-2018
Publisher: Збірник тез всеукраїнської науково-практичної конференції «Підготовка конкурентоздатних фахівців: виклики сучасності»
Abstract: У статті розглядається сутність і роль естетизації навчального середовища як одна з умов удосконалення професійної підготовки майбутніх фахівців. Навчальне середовище як штучно побудована система, структура і складові якої сприяють досягненню цілей навчально-виховного процесу, потребує естетизації. Естетизація повинна охоплювати всі сфери діяльності особистості: навчання, працю, побут, відпочинок. Головне завдання - залучити студентів до активної діяльності щодо створення і збереження краси. Важливими в естетизації навчання і виховання є не лише дисципліни гуманітарного циклу, але й інші загальноосвітні та фахові предмети, а також позанавчальна діяльність, процеси самовдосконалення, самоактуалізації особистості.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/4779
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вдович конференція Кривий Ріг І том.pdf212.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.