Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/6039
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРуденко, Лариса Анатоліївна-
dc.contributor.authorЗамфереско, Олена Вікторівна-
dc.date.accessioned2019-11-22T13:27:01Z-
dc.date.available2019-11-22T13:27:01Z-
dc.date.issued2019-10-17-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/6039-
dc.publisherНТУ «ХПІ»uk
dc.titleХарактеристика когнітивного компонента підприємницької компетентності майстрів ресторанного обслуговуванняuk
dc.title.alternativeПсихологічний інструментарій розвитку лідерського потенціалу сучасної молоді: теорія і практика: матеріали V наук.-практ. конф.uk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Харків_Лідерство.pdfтези конференції406.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.