Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/6258
Title: | Математичне моделювання теплової обробки для мікробіологічної безпеки продуктів |
Authors: | Гембара Т., ,Бородін І. |
Keywords: | Безпека, харчові продукти, мікрофлора, диференціальні рівняння |
Issue Date: | 2019 |
Abstract: | На основі диференціальних рівнянь розвитку мікрофлори здійснено математичне моделювання впливутепловрї обробки для мікробіологічної безпеки продуктів |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6258 |
Appears in Collections: | 2019 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник Всеукр.н.с.к..pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.