Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/6458
Title: Система контролю якості продукції м’ясопереробних підприємств України: проблеми та шляхи їх вирішення
Authors: Стеців, Ігор Ігорович
Issue Date: 2019
Citation: Стеців І.С., Стеців І.І. Система контролю якості продукції м’ясопереробних підприємств України: проблеми та шляхи їх вирішення. НВ ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Сільськогосподарські науки, 2019, 21(90), С. 113-120.
Series/Report no.: Серія: Сільськогосподарські науки;21(90)
URI: http://hdl.handle.net/123456789/6458
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3729-Article Text-6146-1-10-20190627.pdf483.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.