Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/6458
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стеців, Ігор Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-07T17:10:18Z | - |
dc.date.available | 2020-02-07T17:10:18Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Стеців І.С., Стеців І.І. Система контролю якості продукції м’ясопереробних підприємств України: проблеми та шляхи їх вирішення. НВ ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Сільськогосподарські науки, 2019, 21(90), С. 113-120. | uk |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6458 | - |
dc.language.iso | other | uk |
dc.relation.ispartofseries | Серія: Сільськогосподарські науки;21(90) | - |
dc.title | Система контролю якості продукції м’ясопереробних підприємств України: проблеми та шляхи їх вирішення | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | 2019 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
3729-Article Text-6146-1-10-20190627.pdf | 483.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.