Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/6458
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтеців, Ігор Ігорович-
dc.date.accessioned2020-02-07T17:10:18Z-
dc.date.available2020-02-07T17:10:18Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСтеців І.С., Стеців І.І. Система контролю якості продукції м’ясопереробних підприємств України: проблеми та шляхи їх вирішення. НВ ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Сільськогосподарські науки, 2019, 21(90), С. 113-120.uk
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/6458-
dc.language.isootheruk
dc.relation.ispartofseriesСерія: Сільськогосподарські науки;21(90)-
dc.titleСистема контролю якості продукції м’ясопереробних підприємств України: проблеми та шляхи їх вирішенняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3729-Article Text-6146-1-10-20190627.pdf483.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.