Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/6458| Title: | Система контролю якості продукції м’ясопереробних підприємств України: проблеми та шляхи їх вирішення | 
| Authors: | Стеців, Ігор Ігорович | 
| Issue Date: | 2019 | 
| Citation: | Стеців І.С., Стеців І.І. Система контролю якості продукції м’ясопереробних підприємств України: проблеми та шляхи їх вирішення. НВ ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Сільськогосподарські науки, 2019, 21(90), С. 113-120. | 
| Series/Report no.: | Серія: Сільськогосподарські науки;21(90) | 
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6458 | 
| Appears in Collections: | 2019 | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 3729-Article Text-6146-1-10-20190627.pdf | 483.39 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.