Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/9322
Title: Системний аналіз і математичне моделювання в оптимізації технологій термічної обробки харсових продуктів
Authors: Гембара, Тарас Васильович
Keywords: модель, теплопровідність, температуропровідність. теплоємність
Issue Date: 18-Nov-2021
Publisher: ХІМІЯ, БІО- І НАНОТЕХНОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЯ ТА ЕКОНОМІКА В ХАРЧОВІЙ ТА КОСМЕТИЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ Збірник матеріалів ІХ міжнародної науково-практичної конференції
Series/Report no.: ;с. 217-223
Abstract: В наш час виникає потреба створення методик системного аналізу на основі математичного моделювання динаміки біохімічного стану продуктів, процесів тепломасоперенесення , з виходом на оптимальні режими, що забезпечують максимальне збереження харчової та біологічної цінності, розробки сучасних енергозберігаючих технологій та отримання продукту заданої якості. Суть системного підходу полягає у визначенні системи адекватних параметрів біохімічної цінності та мікробіологічної безпеки, крайових умов теплопереносу, зокрема температури та часу нагрівання. Аналіз взаємозв’яків у такій системі дозволить обрати оптимальні технологічні режими з мінімальними енерговитратами.
URI: http://sci.ldubgd.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9322
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
конф_2021_НТУ_ХПІ_ЗБІРКА_матеріалів.pdf927.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.