Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/9322
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГембара, Тарас Васильович-
dc.date.accessioned2021-12-12T20:04:51Z-
dc.date.available2021-12-12T20:04:51Z-
dc.date.issued2021-11-18-
dc.identifier.urihttp://sci.ldubgd.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9322-
dc.description.abstractВ наш час виникає потреба створення методик системного аналізу на основі математичного моделювання динаміки біохімічного стану продуктів, процесів тепломасоперенесення , з виходом на оптимальні режими, що забезпечують максимальне збереження харчової та біологічної цінності, розробки сучасних енергозберігаючих технологій та отримання продукту заданої якості. Суть системного підходу полягає у визначенні системи адекватних параметрів біохімічної цінності та мікробіологічної безпеки, крайових умов теплопереносу, зокрема температури та часу нагрівання. Аналіз взаємозв’яків у такій системі дозволить обрати оптимальні технологічні режими з мінімальними енерговитратами.en_US
dc.publisherХІМІЯ, БІО- І НАНОТЕХНОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЯ ТА ЕКОНОМІКА В ХАРЧОВІЙ ТА КОСМЕТИЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ Збірник матеріалів ІХ міжнародної науково-практичної конференціїen_US
dc.relation.ispartofseries;с. 217-223-
dc.subjectмодель, теплопровідність, температуропровідність. теплоємністьen_US
dc.titleСистемний аналіз і математичне моделювання в оптимізації технологій термічної обробки харсових продуктівen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
конф_2021_НТУ_ХПІ_ЗБІРКА_матеріалів.pdf927.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.