Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/9322
Title: | Системний аналіз і математичне моделювання в оптимізації технологій термічної обробки харсових продуктів |
Authors: | Гембара, Тарас Васильович |
Keywords: | модель, теплопровідність, температуропровідність. теплоємність |
Issue Date: | 18-Nov-2021 |
Publisher: | ХІМІЯ, БІО- І НАНОТЕХНОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЯ ТА ЕКОНОМІКА В ХАРЧОВІЙ ТА КОСМЕТИЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ Збірник матеріалів ІХ міжнародної науково-практичної конференції |
Series/Report no.: | ;с. 217-223 |
Abstract: | В наш час виникає потреба створення методик системного аналізу на основі математичного моделювання динаміки біохімічного стану продуктів, процесів тепломасоперенесення , з виходом на оптимальні режими, що забезпечують максимальне збереження харчової та біологічної цінності, розробки сучасних енергозберігаючих технологій та отримання продукту заданої якості. Суть системного підходу полягає у визначенні системи адекватних параметрів біохімічної цінності та мікробіологічної безпеки, крайових умов теплопереносу, зокрема температури та часу нагрівання. Аналіз взаємозв’яків у такій системі дозволить обрати оптимальні технологічні режими з мінімальними енерговитратами. |
URI: | http://sci.ldubgd.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9322 |
Appears in Collections: | 2021 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
конф_2021_НТУ_ХПІ_ЗБІРКА_матеріалів.pdf | 927.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.