Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/13939
Title: ЗАСТОСУВАННЯ ЗАГОРОДЖУВАЛЬНИХ СМУГ ДЛЯ ЛОКАЛІЗАЦІЇ ТА ГАСІННЯ ПОЖЕЖ У ПРИРОДНИХ ЕКОСИСТЕМАХ, ЗОКРЕМА ЩО ЗАЗНАЛИ ВПЛИВУ ВОЄННИХ ДІЙ.
Authors: Сукач, Роман Юрійович
Ковалишин, Василь Васильович
Кирилів, Ярослав Богданович
Issue Date: 24-May-2024
Publisher: Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. Збірник тез доповідей Круглого столу “Лісові пожежі в умовах війни”. ст. 26-31, м. Львів 2024 р.
Abstract: Щорічно у природних екосистемах виникають пожежі, які вносять певну частку у загальну статистику пожеж, що трапляються у країні та де монструють різнонаправлену тенденцію впродовж певних років. До пожеж у природних екосистемах відносяться лісові, торф’яні, на відкритихтериторіях (ландшафтні, степові), а також пожежі на сільськогосподарських угіддях [1]. Відповідно до аналітичних довідок про пожежі та їх наслідки в Україні зроблених Інститутом державного управління та наукових дослі джень з цивільного захисту, який аналізує стан пожеж у всіх регіонах Укра їни, щороку приблизно 53 % усіх пожеж у цих регіонах виникає у природних екосистемах [2-5]. Статистичні показники стану з пожежами в природних екосистемах України впродовж 2020 – 2023 років наведено в таблиці 1.
URI: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/13939
Appears in Collections:2024



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.