Please use this identifier to cite or link to this item: https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/2750
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗавада, О.П.-
dc.contributor.authorМартин, О.М.-
dc.date.accessioned2016-10-22T10:57:11Z-
dc.date.available2016-10-22T10:57:11Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2750-
dc.publisherСтратегія збалансованого використання економічного, технологічного та ресурсного потенціалу країни: зб. наук. праць міжн. наук.-практ. Інтернет-конф., 4-5червня 2015 року (ПДАТУ, м. Кам’янець-Подільський). – Тернопіль : Крок, 2015. – С. 176-178uk
dc.subjectконкурентоспроможність, індекси економічного розвитку, конкурентоспроможність підприємтсв харчової промисловостіuk
dc.titleАналіз конкурентоспроможності підприємств харчової промисловостіuk
Appears in Collections:2015



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.