Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/2750Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Завада, О.П. | - |
| dc.contributor.author | Мартин, О.М. | - |
| dc.date.accessioned | 2016-10-22T10:57:11Z | - |
| dc.date.available | 2016-10-22T10:57:11Z | - |
| dc.date.issued | 2015 | - |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2750 | - |
| dc.publisher | Стратегія збалансованого використання економічного, технологічного та ресурсного потенціалу країни: зб. наук. праць міжн. наук.-практ. Інтернет-конф., 4-5червня 2015 року (ПДАТУ, м. Кам’янець-Подільський). – Тернопіль : Крок, 2015. – С. 176-178 | uk |
| dc.subject | конкурентоспроможність, індекси економічного розвитку, конкурентоспроможність підприємтсв харчової промисловості | uk |
| dc.title | Аналіз конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості | uk |
| Appears in Collections: | 2015 | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Аналіз конкурентоспроможності підприємств _06_2015.pdf | 4.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.