Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/6039
Title: | Характеристика когнітивного компонента підприємницької компетентності майстрів ресторанного обслуговування |
Other Titles: | Психологічний інструментарій розвитку лідерського потенціалу сучасної молоді: теорія і практика: матеріали V наук.-практ. конф. |
Authors: | Руденко, Лариса Анатоліївна Замфереско, Олена Вікторівна |
Issue Date: | 17-Oct-2019 |
Publisher: | НТУ «ХПІ» |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/6039 |
Appears in Collections: | 2019 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Харків_Лідерство.pdf | тези конференції | 406.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.