Please use this identifier to cite or link to this item:
https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/6259Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гембара Т., Моренюк Р. | - |
| dc.date.accessioned | 2019-12-26T22:20:06Z | - |
| dc.date.available | 2019-12-26T22:20:06Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6259 | - |
| dc.description.abstract | Розроблена інтегральна оцінка мікробіологічної безпеки за законом Арреніуса при термообробці харчових продуктів за видами мікрофлори та відповідними енергіями активації. | uk |
| dc.subject | Мікрофлора, диференціальні рівняння, закон Арреніуса, енергія активації. | uk |
| dc.title | Інтегральна оцінка мікробіологічної безпеки за законом Арреніуса | uk |
| Appears in Collections: | 2019 | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник Всеукр.н.с.к..pdf | Збірник статей. | 3.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.