Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/9322Full metadata record
| DC Field | Value | Language | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гембара, Тарас Васильович | - | 
| dc.date.accessioned | 2021-12-12T20:04:51Z | - | 
| dc.date.available | 2021-12-12T20:04:51Z | - | 
| dc.date.issued | 2021-11-18 | - | 
| dc.identifier.uri | http://sci.ldubgd.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9322 | - | 
| dc.description.abstract | В наш час виникає потреба створення методик системного аналізу на основі математичного моделювання динаміки біохімічного стану продуктів, процесів тепломасоперенесення , з виходом на оптимальні режими, що забезпечують максимальне збереження харчової та біологічної цінності, розробки сучасних енергозберігаючих технологій та отримання продукту заданої якості. Суть системного підходу полягає у визначенні системи адекватних параметрів біохімічної цінності та мікробіологічної безпеки, крайових умов теплопереносу, зокрема температури та часу нагрівання. Аналіз взаємозв’яків у такій системі дозволить обрати оптимальні технологічні режими з мінімальними енерговитратами. | en_US | 
| dc.publisher | ХІМІЯ, БІО- І НАНОТЕХНОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЯ ТА ЕКОНОМІКА В ХАРЧОВІЙ ТА КОСМЕТИЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ Збірник матеріалів ІХ міжнародної науково-практичної конференції | en_US | 
| dc.relation.ispartofseries | ;с. 217-223 | - | 
| dc.subject | модель, теплопровідність, температуропровідність. теплоємність | en_US | 
| dc.title | Системний аналіз і математичне моделювання в оптимізації технологій термічної обробки харсових продуктів | en_US | 
| dc.type | Article | en_US | 
| Appears in Collections: | 2021 | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| конф_2021_НТУ_ХПІ_ЗБІРКА_матеріалів.pdf | 927.35 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
