Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://sci.ldubgd.edu.ua/jspui/handle/123456789/9322| Title: | Системний аналіз і математичне моделювання в оптимізації технологій термічної обробки харсових продуктів | 
| Authors: | Гембара, Тарас Васильович | 
| Keywords: | модель, теплопровідність, температуропровідність. теплоємність | 
| Issue Date: | 18-Nov-2021 | 
| Publisher: | ХІМІЯ, БІО- І НАНОТЕХНОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЯ ТА ЕКОНОМІКА В ХАРЧОВІЙ ТА КОСМЕТИЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ Збірник матеріалів ІХ міжнародної науково-практичної конференції | 
| Series/Report no.: | ;с. 217-223 | 
| Abstract: | В наш час виникає потреба створення методик системного аналізу на основі математичного моделювання динаміки біохімічного стану продуктів, процесів тепломасоперенесення , з виходом на оптимальні режими, що забезпечують максимальне збереження харчової та біологічної цінності, розробки сучасних енергозберігаючих технологій та отримання продукту заданої якості. Суть системного підходу полягає у визначенні системи адекватних параметрів біохімічної цінності та мікробіологічної безпеки, крайових умов теплопереносу, зокрема температури та часу нагрівання. Аналіз взаємозв’яків у такій системі дозволить обрати оптимальні технологічні режими з мінімальними енерговитратами. | 
| URI: | http://sci.ldubgd.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9322 | 
| Appears in Collections: | 2021 | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| конф_2021_НТУ_ХПІ_ЗБІРКА_матеріалів.pdf | 927.35 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
